Dagboek

psychose of spirituele ervaring?

Een spirituele ervaring kan heel diep gaan, zo diep dat het je volledig in beslag neemt. In 2011 werd ik in een oerknal spiritueel wakker. In de westerse wereld wordt dit een psychose genoemd. in menig ander land; vorige levens , telepatisch contact met de hele kosmos, zielen en energieen. Je  hele leven en visie ontstaat vanuit een ander perspectief.  Je voelt dat je contact hebt met andere energieen, maar je kan het niet plaatsen. Tijd en ruimte bestaan niet meer en synchroniciteit en symboliek spelen hoog tij.

Na een lange weg in de psychiatrie en gesprekken met de beste bedoelingen werd ik volgepropt met medicatie. Op dat moment ok, want het was te heftig. Zonder te weten dat spiritualiteit uit mijn leven verdween.

Niemand vermoed dat ik heel veel uit mijn psychoses haal. Wijsheid, veerkracht, contact met de medemens. Ik kom dichter tot mijzelf ,  na een terugval. Ik krijg nieuwe inspiratie en het voelt alsof oude patronen weer opgeruimd zijn.

Vragen over de evolutie, de natuur, de mens. De projectie van je zelf. Je innerlijke weten waardoor je niet product a koopt maar product b. je individuatie proces. Waarbij je voelt dat alles wat je voelt, denkt of ziet een projectie is, een bril is. en ook universeel is. waarbij je weet dat wanneer  je alles loslaat wat je ooit op school of studie hebt geleerd , de wonderen gaan ontstaan in de wereld en je eigen visie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *